Megismerjük a Silent Room fogalmát

 

csend szoba

csend szoba

Szóval, hallottál már a Silent Room fogalmáról? Ha nem, akkor most itt az ideje, hogy beavassalak. A Silent Room, vagyis a Csend Szoba egyedülálló koncepció az iroda bútorozásban, amit a www.spaceandmore.hu-n találhatsz meg. Ideális helyszín arra, ha egy kis csendre és nyugalomra vágysz a munkahelyen. Nézd meg úgy, mint egy személyes menedéket a munkahelyi zűrzavarban.
A Silent Room tulajdonképpen egy hangszigetelt szoba, aminek a célja, hogy nyugodt és zavartalan környezetet biztosítson a felhasználó számára. Itt lehetsz egyedül a gondolataiddal, koncentrálhatsz a munkádra, vagy akár egy fontos telefonbeszélgetést is lebonyolíthatsz anélkül, hogy bárki is megzavarna. Csak gondolj bele, mennyire praktikus lenne ilyen szoba a munkahelyeden!
Nem is olyan régen, egy átlagos irodában a munka zaja, a telefonok csengése és az állandó mozgás volt a megszokott. De manapság egyre több cég kezdi felismerni a Silent Room előnyeit. A nyugalom, a csend, a zavartalan koncentráció mind hozzájárul a jobb munkavégzéshez. És hát, ki ne szeretne úgy dolgozni, hogy közben nem zavarja a kollégák hangos beszélgetése, a nyomtató zaja vagy a kávéfőző csörgése?
A Silent Room tehát egy új tendencia az iroda bútorok között, ami változatosságot hoz a munkakörnyezetbe. Ráadásul a www.spaceandmore.hu-n számtalan különböző stílusban és kialakításban található meg, így mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelőt. Szóval, miért ne cserélnéd le a zajos irodát a saját csendes szobádra?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!